Moi! Olen Kimmo, kauniissa Helsingin merellisissä maisemissa asuva valokuvaaja. 

 

Olen ollut koukuttunut visuaalisiin juttuihin läpi elämäni olipa sitten kyse valokuvauksesta, designista tai taiteesta. Maaseudun kasvattina luonto ja luonnossa liikkuminen ovat aina lähellä sydäntäni. Usein päädynkin kuvaamaan ihmisiä luonnon helmaan.

 

Valokuvauksessa rakastan sitä, kun voin olla läsnä vangitsemassa yhteisiä hetkiä tai elämäntilanteita valokuvien muotoon. Kuviksi, jotka vievät katsojan takaisin noihin maagisiin hetkiin tai tilanteisiin vielä vuosikymmenien jälkeen. 

 

Tyylillisesti kuvani ovat elokuvallisia ja tunnelmallisia. Pidän herkästä valon käytöstä ja tarinallisista kuvista. Töitäni on usein sanottu maalauksellisen oloiseksi. 

 

Kuviani on ollut esillä muun muassa seuraavissa julkaisuissa: The Independent, The Mirror, Daily Mail, Daily Express, Wired, Daily Telegraph, Sony sekä Rediff.

kimmo.jpg

Luotan työssäni ammattikalustoon. Kamerana minulla on käytössä Canon EOS 5D MK IV ja tietysti iso kasa erilaisia linssejä (Canon EF 70-200mm f/2.8L II and Sigma 35mm 1.4 Art ovat pitkäaikaisia suosikkejani). Salamoina käytän kätevästi mukana kulkevia Godox AD600 Pro -studiosalamoita.